Topbillede med græs gif

Tamra Rosannes

12. juni 2014
Tamra Rosanes sparker dørene ind til et brag af en aften i Stien 24/05
Tamra Rosanes, Danmarks ukronede country dronning, er hoppet på Rockabilly-toget og har forenet sine musikalske kræfter med bl.a. Morten Wittrock.
Og sparkede dørene op her i Stien, den 24. maj kl. 20:30

Tamra Rosanes sparkede døren ind 24. maj

D. 24/05 kunne Stiens gæster opleve Danmarks ukronede country-dronning i selskab med Morten Wittrock og Den Skaldede Kok, da de forenede den gode gamle 50'er Rock'nRoll med country-traditionen i et forrygende show. 

Tamra Rosanes gav sin første koncert som 19-årig i Tivolis Visevershus, og siden har hun sunget og spillet sig ind i danskernes hjerter i de 40 år, hun har været i showbiz. Hun har spillet med Brødrene Olsen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen ml.fl. og har også modtaget en Grammy. Tamra er en ildsjæl og er topprofessionel på scenen, hvor hun har det som en fisk i vandet.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18. år og er en af Danmarks dygtigste Honky Tonk og Rock'nRoll pianister. Han har i en årrække styret Wittrock Band, som bl.a. har indspillet 2 cd'er med Jes Holtsø med Morten som komponist og producer. Han har desuden turneret med Amin Jensen og har indspillet og produceret et utal af cd'er i Danmark og USA.

Når Olsen – Den Skaldede Kok - ikke står bag gryderne, er TV-kok eller foredragsholder, har han haft travlt med sine to bands The Midnight Blues og Rock It. Olsen og Wittrock udgav i 2011 Rock Its støtteplade 'Rock It at Christmas'. Det foregik i samarbejde med blandt andre Mike Tramp, Kjeld Heick, Simon Jul og Alex Nyborg Madsen.

Furesøs nye Kultur- og Aktivitetscenter Stien (den gamle Bybækskole) har den glæde at præsentere en uforglemmelig koncert med den sprudlende trio, hvor der var rig lejlighed til både at få sig en swing-om på dansegulvet og en lille en til halsen i baren.
Det var et fortingeligt arrangement, hvor der både blev danset, sunget med og folk fik en hyggelig og god aften!


» Kontakt

Stien

Paltholmterasserne 1
3520 Farum
Tlf.nr.: 72 16 52 45
E-mail: stien@furesoe.dk 

Projektleder
Lars Verdich
Mob. : 72 16 41 10
E-mail:lve@furesoe.dk 

 

Lokalebooking
E-mail:lokalebooking@furesoe.dk

Åbningstider:

Kontortid 08.00-15.00