Stiens lokaler

Klik på lokalerne og læs beskrivelser og se billeder.

 • Auditoriet 40-50 brugere

  Et unikt lokale i sin udformning, lokalet er udformet som et mini auditorie med plads til ca 40-50 tilhører. Lokalet er udstyret med fastmonteret AV-udstyr og højtalere og trådløs mikrofon systemer. Kan anvendes til mange formål, ex. orienterende møder, undervisning, musik, babyrytmik, generalforsamlinger, oplæsninger og meget mere.

 • Lille Gymnastiksal

  En ½ gymnastik sal med god loftshøjde. p.t. ligger der helt nye selvforsvarsmåtter i 7 x 8 m. bredde. Det kan sagtens fjernes.

 • Dansesalen ca. 30-60 brugere

  Et bevægelse/danse lokale. til ca. 30-60 brugere. Dette lokale er ifølge Kultur- og Fritids lokalebooking, et af de mest efterspurgte lokaler. Aftenskolehold såvel som foreninger, mangler steder i den størrelse. Vi har genbrugt det gamle trægulv fra Farum Arena Der er et stort spejl for endevæggen. Lokalet er udstyret med AV-udstyr. Obs. husk at anføre at du skal bruge AV-udstyr ved booking.

 • Teater/Møde-sal op til 150 brugere

  Lokalet er velegnet til alt fra stormøder, musikarrangementer, receptioner til teater af enhver tænkelig art. I tilknytning til lokalet er der et bar/serveringsområde hvor der tillige er en terrassedør med adgang til udendørsareal. Lokalet er udstyret med AV-udstyr med trådløs mikrofon. Obs. husk at anføre at du skal bruge AV-udstyr ved booking.

 • Projektrum 10-25 brugere

  Lokalet kan bruges til grupper på op til 10-25 brugere der skal køre projekt /undervisningsforløb. I lokalet er der vand og køkkenfaciliteter samt eget toilet. Der er mulighed for at omkoble alarmen således at lokalet kan bruges på alle tider af døgnet. Den generelle indretning vil bestå af 2-3  gruppeborde.

Kontakt

Stien Kultur- & Aktivitetscenter

Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
E-mail: stien@furesoe.dk 
Lokaler: www.aktivfuresoe.dk 

 

Pedel på Stien

Tlf. 72 16 52 45
Telefonen er bemandet:
Mandag, tirsdag og torsdag kl. 9-14
Onsdag og fredag kl. 9-11.30

Del: